Pages

intalnire cu o vaca

Pentru ca Santiago traverseaza o perioada de criza intrupata de baloanele de sapun, mi-e greu sa scriu despre prezent, asa ca profit sa termin cu povestile de vara.


Intr-una din seri, am ajuns s-o vedem la figura pe vaca ce-ti face vacanta de vara la noi pe deal.Iulian a fost nemaipomenit de incantat si, ca de obicei in relatia cu animalele, fara nici o teama: s-a dus la ea (dupa ce s-a terminat cu mulsul), i-a bagat degetele in bot, a tras-o putin de urechi si cine stie ce planuri ar mai fi avut, daca vaca nu ar fi fost coplesita de atata atentie si grabita sa se retraga. L-a retras si pe Santiago stapanul vacii, pentru ca statul in spatele unui animal dotat cu copite este interzis in viata la tara.

La final a ajutat la strecuratul laptelui si apoi dus cam pe sus acasa, ca avea in plan sa petreaca noaptea prin imas...Pozele sunt de o calitate jalnica... combinatie de telefon, copil in miscare, grajd intunericos... Dar mie tot dragi mi-s.

btemplates

2 comments:

MangaGirl spunea...

cata distractie pe el! Si cand te gandesti ca noi am fost sp trecuta la un city farm in centrul londrei, care cred ca era cat ograda bunica-mii si unde am sperat sa vedem si noi o vaca cu vitel. Am vazut o vaca...dar era din rigips...

Monis spunea...

:(
Sper sa iesiti si voi curand din oras sa mergeti intr-un loc cu vaci adevarate, cred ca l-ar amuza tare pe Aidan!
Kiss you both!

Trimiteți un comentariu