Pages

comertul romanesc nu moare

Nu mai stiu din ce cauza, cine sau ce mi-a recomandat acest site si am facut comanda de detergent ecologic de rufe (+ balsam si solutie pentru pete). Ei se lauda ca in 2 zile vine comanda acasa. Am platit online duminica seara, asa ca marti ma asteptam sa vina comanda. Joi ma suna o doamna care imi spune ca nu au unul din produse pe stoc si asteapta sa-l primeasca, dar nu stie sa-mi spuna cand. O intreb de ce nu m-a sunat in cele 2 zile promise si-mi spune ca m-ar fi sunat degeaba ca nu ar fi stiut ce sa-mi spuna (!?!). Sa-mi fi spus acelasi lucru ar fi fost taman bine. Vineri ma suna din nou ca au trimis comanda si ca luni vine. Marti suna curierul la usa. Trec peste faptul ca a venit la 2 si s-a infipt cu deshtu' in sonierie si mi-a trezit copilul si dau sa iau coletul. Ntzzz! Curierul imi cere plata. Ce plata nene, ca e platita comanda? Pai nu stiu, zice el, la mine pe cutie asa scrie. Asa scrie, asa citesc. Ii spun sa se intereseze despre plata si sa revina cand e gata sa-mi dea coletul. Da niste telefoane si isi cere scuze, ca el e doar curier si asa scria pe cutie, dar da, plata era facuta.
Si acum vin si eu si ma intreb: cate comenzi poate avea un magazin de asta? Cat de greu este sa dai un telefon in cele 2 zile in care te-ai angajat ca trimiti comanda sa spui ca n-o poti onora? Cat de greu este sa ajunga o comanda din Militari pana in Averescu? De ce dureaza 3 zile? Sau o veni pe jos coletul? Si mai ales cum se poate sa ceri banii clientului pentru a doua oara? Din nou ma intreb cate comenzi poate avea acest magazin de nu stie care au fost platite si care sunt cu plata ramburs? Si cum naiba rezista pe piata acesti comercianti?
Be aware!

btemplates

3 comments:

Raluca spunea...

hmmm poate ei nu au deloc marfa cumparata, si o comanda doar dupa ce o ceri tu :))

Pup!

Raluca spunea...

ahhh google reader rulls!!! nici asa nu reusesc sa citesc tot, dar fara el in ultimele zile nu as fi citit nimic!

Mersiiiiii! :-*

Monis spunea...

Poate ca da, dar atunci nu ar trebui sa spuna ca livreaza in 2 zile. Am mai comandat de la altii care nu au stocuri si au spus cinstit din prima ca dureaza 5-7 zile. Si in 5 zile au livrat. Asa ca...
Nu ai pentru ce :).

Trimiteți un comentariu