Pages

saptamana pe sfarsite

Luni:
- Iulian a fost noaptea pe varf de viroza, asa ca de la 3 la 6 dimineata ne-am plimbat intre paturi, el incercand sa doarma, eu incercand sa nu adorm.
- la 9 l-am lasat cu Tati caci de gradinita nu putea fi vorba si am coborat val vartej sa iau masina, sa fac piata cu viteza luminii, caci la 10.30 aveam programare cu ea la service (la revopsit tablaria dupa 4 ani petrecuti pe trotuarele din Bucuresti, unde toata lumea se impiedica si cade pe masina ta, cu o cheie, cu un cui etc). Masina avea o mare pana. Am urcat, a coborat Tati, a schimbat roata, a mers si-a facut pana, s-a intors, am plecat eu, am luat masina, am fugit la service si m-am intors printr-un mare frig. Piata n-am mai facut-o. Pe la pranz a ajuns si Tati la birou.

Marti:
- cand am reusit sa culc Iulianul amarat de viroza si super plictisit de stat in casa, dupa juma de ora a sunat un curier la sonerie de am sarit pe pereti. Curierul m-a enervat (va veni un subiect separat legat de asta), Iulian a ramas cu cele cateva minute dormite. Oricat am insistat, nu a mai adormit. Mai bine, pentru ca dupa 15 min a sunat alt curier, iar dupa jumatate de ora, a sunat la interfon un nene de la cablu (care, evident, nu venea la noi).
- am varsat niste ulei in balcon. Pentru ca mi-a fost sila sa-l sterg chiar atunci, a plouat peste el si pata mica a devenit o pata mare.

Miercuri:
- dupa ce pleaca femeia care face curat, vad pe geamul de la sufragerie 547 de gaze mici-mici de tot care foiau pe acolo si isi facusera nevoile pe sticla proaspat spalata. Ma uit plina de necaz la niste busuioc pus la uscat, il arunc, pun prosopul pe care statusera plantele in bucatarie, dau cu insecticid, matur cele 547 de gaze de pe jos, le arunc la in wc si trag apa. Seara le gasesc pe geamul de la bucatarie. Sa zic ca nu erau toate, poate vreo 420... Gasesc pe prosopul buclucas un cocon din care germinau miliardele de vietuitoare. Reiau procedura. Prosopul e acum in balcon, langa pata de ulei.

Joi:
- dupa ce a baut Iulian laptele la culcare, am spalat ibricul si l-am lasat pe chiuveta, parand totul in regula cu el. La 4 dimineata, cand s-a trezit si a vrut lapte, ibricul a divortat brusc de coada lui si a cazut plin de lapte pe mine, pe pat, pe asternutul lui Iulian si pe mocheta. Mocheta cam pute si acum.

Vineri:
- plimband prin casa scaunul de masa a lui Iulian, care a fost spalat cu dusul zilele trecute, am constatat ca lasa apa. Cand l-a inclinat Tati, a curs un suvoi, relativ limpede. Apoi l-a inclinat putin si pe hol, unde a curs o baltoaca plina de rugina, formata in picioarele de metal.
Am sters si mi-am mormait in barba ca declar aceasta saptamana inchisa! Amin!

btemplates

4 comments:

Raluca spunea...

O, Doamne, bine ca se termina! Pupici!

Ralu' spunea...

Auch.

Nela Mihaescu spunea...

:)) stiu ca saptmana afost... de vis! Dar aia cu suvoiul relativ limpede a fost totala!
Va pup si un weekend frumos va doresc!

Monis spunea...

mda, de vis... urat.
Dar am avut curcubeu aseara :).

Trimiteți un comentariu