Pages

cucule pasăle

Asta cântă Santiago la ceas de seară, după ce a avut o după amiază proastă. A adormit uşor, dar după 30 de minute s-a trezit şi încă o oră şi jumătate s-a chinuit să readoarmă. Trebuia să-mi dau atunci seama că ceva se întâmplă, pentru că el ori doarme ori pleacă la treabă / joacă, nu există stat din ăsta in pat în căutarea unui somn care nu apare. Apoi a început să fie mofturos, după care să plângă amarnic. M-am dezmeticit după o vreme şi i-am dat o doză de nurofen, care i-a tăiat plânsul după vreo 10 minute. Suspectez ceva măseluţă, că şi temperatura se tot învârte pe la 37,0-37,2.
Acum vorbeşte şi pentru orele cât a fost necăjit. Tot ce sper legat de cântecelul cu :D cucu' este să nu ajungă "cucule pasăle sulă" :D.

btemplates

3 comments:

magda spunea...

Iarina implineste 6 ani peste 3 luni si uneori ii place sa se joace pe rampe. Atunci cand are chef de topait pe rampe fuge de la una la alta si striga cu mare entuziasm: "Mami / Rares, uite o ramputa !" :D

Anonim spunea...

Al meu o foarte lungă perioadă de timp spunea în loc de "sună", "sulă". Lângă noi se construiește o biserică unde muncitorii taie cărămizi într-o veselie. De câte ori treceam pe lângă biserică și se auzea polizorul ăla sau ce-o fi, al meu mă atenționa cu un urlet ce se auzea juma de kilometru SULĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ. Fix lângă biserică. Eu mă uitam în altă parte și pretindeam că nu sunt cu el :)
Multă sănătate vă dorim și să scăpați repede de răceli!
Anca

Monis spunea...

Rampuțăăăăă =)) și polizor tip sulăăăăă =))
Hahahahaaaa, bestial!

Trimiteți un comentariu