Pages

ce mai citim seara...

Adica dupa culcarea Santiagului. Pai ma pot lauda ca am citit si eu o carte dupa cam multa vreme, carte ce m-a facut sa ma simt extrem, dar extrem de recunoscatoare ca nu stiu niciodata ce se va intampla maine, la anul... nici macar peste 5 minute. Recunoscatoare ca am doar o viata, pe care s-o traiesc asa cum stiu / pot / cred, ca pot face alegeri o singura data, fara sa am sansa sa le repet si sa traiesc cu ele pana la capat.
Explicatia: Replay by Ken Grimwood

btemplates

6 comments:

Mihaela spunea...

Wow,super interesanta cartea,am dat un mic search pe Amazon si-am ramas surprinsa.

PS. Credeam ca vei povesti de carticelele lui Santiago,ma si pregatisem sa-mi notez:) Voi ce povestioare cititi seara inainte de nani?

Monis spunea...

Miha lui Iulian inafara de ce am scris deja, nu-i citim mare lucru pentru ca inca nu are rabdare. Am cumparat de cand era bebelus doua colectii de carti cu povesti, astept rabdatoare sa le vina vremea. Cat despre Replay... o recomand chiar si celor care nu sunt neaparat pasionati de SF (nici eu nu prea sunt, m-as putea numi doar... interesata). Kiss¡

PS Spor la scris, ma bucur ca ai aparut, imi place sa citesc de voi!

Mihaela spunea...

Scuze,is asa de zapacita ca nici n-am realizat ca scrisesesi despre asta in postul anterior(intrasem din blogroll direct pe titlu si n-am mai vazut restul postarilor).
Multumesc pt gandurile frumoase,sunt cu doua maini stangi deocamdata cu bloguiala asta.Pana ma mai obisnuiesc:-)

Monis spunea...

Hai sa-ti vand un pont: foloseste Google Reader ca sa urmaresti blogurile ca este infinit mai simplu decat cu blogroll-ul. Inainte pierdeam o gramada de vreme cu blogroll-ul, sa deschid diverse pagini, sa vad daca am citit tot, sa vad ce a ramas necitit din urma etc etc. De cand cu Reader-ul urmaresc 90 (!!!) de bloguri in no time. Si e foarte util mai ales daca te dai pe net de pe telefon. Daca mai ai nevoie de munca de convingere, spune-mi :)).

Mihaela spunea...

Cat traieste omu-nvata : ) Mersi de pont,nu stiam. Instalation in process: )
Pup!

Monis spunea...

Cu placere, pentru putin. Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi ;)

Trimiteți un comentariu