Pages

one question quiz

Daca eu, fraiera, fac treaba lui X si a lui Y ca sa am timp duminica sa stau linistita cu X, iar duminica X se duce linistit si se vede cu Y in timp ce eu stau singura ca neroada in casa, asta ma face pe mine cum? (inafara de fraiera si neroada desigur).

Cine imi da raspunsul corect si complet primeste saptamana viitoare ceva dragut din tara bulgareasca. Daca gasesc net pe acolo, chiar mai devreme.

btemplates

4 comments:

magda spunea...

:) harnicuta tare, desigur :D

magda spunea...

Ce poti face azi, nu lasa pe maine ci pe poimaine. Pana atunci ori se uita, ori nu mai e nevoie ! :D

Bee spunea...

:))), sper ca ti-au trecut dorintele navalnice de quiz (aka n-ai gasit net intr-un popas pe autostrada ci citesti de la umbreluta cocktailului)ca sa pot sa ma hlizesc. Daca X sau Y citesc postul si raspund frumos, ce faci? Iaca quizul de la mine.
Auzi, nu crezi ca asta ne cam paste de acum incolo? Io cam asa sunt, am grija de toate crizele, sa nu-i frustrez si trunchiez pe ailalti, dar asta face parte din discutiile alea cu background avute in playground. Evident ca nu-mi iese mereu, evident ca sunt imbufnata si nemultumita de cele mai multe ori, dar daca imi iese zic ca uite ce lucru frumos a facut maternitatea din mine.:))
Va pup cu drag, have fun si la cat mai multe umbrelute colectionate in tihna.

Monis spunea...

Magda, e verificata treaba si e foarte adevarata. Trebuie sa exersez amanatul asta mai des. :*

Bee... as putea arunca dupa tine cu o umbreluta. Daca as avea :D.

Ca sa raspund: m-as minuna foarte tare. Dar nu cred ca va fi cazul. Si sper din tot sufletul ca maternitatea sa faca alte lucruri din mine, ca pe asta il aveam deja achizitionat... Merci de urari, sper sa apucam sa ne vedem inainte de Portocalia voastra :*

Trimiteți un comentariu