Pages

de prin week-end-uri adunate

Am revenit :D.

Cu Santiago de vara:Si cu filmulete noi. Si multe lucruri noi.
We trecut ne-am dat cu tot cu Santiag in Roata Mare, in care doar el si Tati s-au distrat (prietenii stiu de ce :D), apoi copilul a beneficiat si de o plimbare cu broscutele. Nu stiu de ce nu i-am aratat mai multa incredere, sa-l las singur, dar am facut-o o saptamana mai tarziu, cand insa in schimb, nu a dorit sa se ridice de pe podeaua vagonului sau :).
Tot we trecut am fost in vizita la un catel pe care nu l-a mai vazut de acum un an. Caine pe care l-a studiat in fel si chip, a incercat sa-l calareasca, de care mai apoi a fugit, sperand probabil in sinea lui ca si cainele va fugi dupa el....

Au inceput sa-si faca aparitia si ceva forme de plictiseala. Asta mai ales cand stam prea mult in casa, ceea ce nu s-a mai intamplat de cand este cald, cu exceptia dupa amiezelor cand toarna torential. (Acum o luna am sondat si ceva baltoace). Dar isi revine rapid din plictiseala cu cate un dans :).

We asta am fost la alta iarba, alta curte, alt catel si alti prieteni. Unde Santiago s-a mascarit cu ochelarii de soare in fel si chipsi unde a fost transportat cu mijloace noi de locomotie :D.
O saptamana minunata sa avem!

btemplates

2 comments:

Raluca spunea...

E bestial cu ochelarii astia! :))

Monis spunea...

:* e o gaza adevarata cu ei :)

Trimiteți un comentariu