Pages

2 ani si 5 luni, dar ne tratam

Sarbatorim azi mai multe lucruri, unele motiv de bucurie: 2 ani si 5 luni santiage, Santiag care adoarme singur la pranz (nu mai credeam ca se va intampla :) ); unele doar comemorative: 1 an de la intarcare; unele motiv de... intristare (desi cuvantul e cam mult totusi): primul antibiotic.

Viroza n03 care a debutat vineri cu febra 40 si-a facut damblaua foarte linistita, fara mari modificari in comportamentul copilului. Intre episoadele de febra, Santiago a fost neschimbat, plin de energie si elan, la puseu - de tip leguma, prelins in bratele mele sau ale lui Tati. O amigdala cu ceva depunere pe ea, depunere ce s-a intins si pe a doua amigdala ieri, o limba incarcata, care azi dimineata era pe jumatate zmeurie si cu niste vezicule transparente egal distribuite pe ea, ceva lipsa de pofta de mancare... cam atat.
Asta noapte la 1 a fost ultima izbucnire de 40 de grade si dimineata, 9 ore mai tarziu, copilul avea reglementarul 37.... Deci pa viroza! Am incercat sa nu ma bucur prea devreme, caci iata ca as fi facut-o degeaba, am zis ca mai astept pana la pranz, cand anunt pediatrul ca totul e ok, si pun reteta cu antibiotic la loc sigur, adica in cosul de gunoi. Doar ca doua ore dupa 37, temperatura crescuse la 38, copilul pleostit, apatic. Asa ca nu prea mai am ce sa astept, am luat reteta de pe marginea cosului de gunoi si am cumparat primul antibiotic din viata copilului. Planul era sa-l administrez la pranz, dar m-a deturnat pediatrul care m-a trimis inainte de antibiotic la exudat, sa vedem cine si-a facut de cap prin gatul copilului. Adevarul e ca si eu sunt foarte curioasa de numele nenorocitului :).
Deci: partile pozitive, singurele care ma intereseaza:
- am un copil care a luat, pardon va lua, primul antibiotic la 2 ani si 5 luni;
- am 5 zile in care pot incepe a experimenta ce am aflat la cursul Otiliei, despre care sper sa am curand timpul sa scriu, macar cateva vorbe.

(am repostat ca aveam o oribila greseala de gramatica ce stiu ca nu se actualizeaza dupa reeditare la cei care citesc postarile din Reader :D:D:D)

btemplates

2 comments:

Unknown spunea...

Sanatate multa si va imbratisez cu drag. Mi-ar fi placut mult sa ne vedem, dar nu a fost sa fie. Va mai fi timp. Mi-e tare dor de voi.
Ma bucur ca episodul asistenta_stie_tot a trecut oarecum ok. Sper sa nu mai aveti probleme.
Ma intristeaza antibioticul ala :( . Sunt curioasa ce iese pe analize.
Pup cu mult drag Santiago sa treaca tot.

Monis spunea...

Merci Ionela. Kiss back!

Trimiteți un comentariu