Pages

de ce (cred ca) trebuie sa invat copilul sa mearga - part II

Am revenit cu filmuletul de care ziceam in postarea anterioara, e facut din bucatele pentru ca viteza copilului e remarcabila (stie el de ce merge asa probabil...), dar cred ca se intelege de unde vine apasarea mea...


btemplates

4 comments:

luthien spunea...

Daca nu citeam postul anterior, nu stiam de cele 3 picioare. Mi nu mi se pare nimic in neregula. Nu ca as sti. Al meu nu a vrut neam sa mearga in 4 labe sau de-a busilea sau in oricare alata modalitate decat direct in picioare!
Insa tu stii mai bine!

Pupici!

ionela udrea spunea...

E un pic ciudat mersul pe care il are.Poate ar vrea sa se ridice dar nu are rabdare si de aici mersul cu un picior taras si unul ridicat.
Probabil ,in curand,va fi mai fascinat de ridicatul in picioare si de mers si atunci te vei linisti.

Bee spunea...

Mai, eu zic ca e isi foloseste mai usor piciorul dominant, in the Baby human sunt sute de metode de crawling printre care se considera normal chiar si stilul asta:http://www.youtube.com/watch?v=UHLHgML5MpI&feature=related.

Monis spunea...

@ Luthien cred ca dinafara nu pare nimic in neregula. Si nici eu nu stiu, dar nu pot sa nu-mi pun ceva intrebari. Oricum, mers "normal" in 4 labe are doar in ultima bucatica de filmulet. Daca ar fi mers direct in picioare nu mai aveam nici eu nici o grija :).

@ Ionela - asa sper si eu, ca va incepe sa mearga si va renunta la stiulul de acum :).

@ Bee >:d< merci mult draga mea! Intr-adevar trage foarte tare pe dreapta, chiar si la maini se observa asta. Nu zic, poate e normal, dar as vrea cumva o asigurare ca e totul in ordine, nu sa ma trezesc ca am fost indolenta si s-o aud mai tarziu pe aia cu: daca depistati mai devreme problema.... Asa ca m-am cam hotarat sa bag o fisa la un ortoped, sa vedem cand... :-*

Trimiteți un comentariu