Pages

A fost sau n-a fost...

... Santiago bolnav. Febra a avut (prima oara in viata lui). 3 zile. Apoi niste bube. Sau nu. Sau poate. But this is not the point. The point: in cele 3 zile petrecute in casa, asteptand urmarea febrei, achizitiile au fost rapide si multiple (ce e drept, cand stai legat cu centurile in carucior, e dificil sa inveti sa mergi in 4 labe sau 2 picioare).
De la ridicatul in picioare in patut cu mare efort:


(10 luni si 18 zile)
la mers de-a busilea prin canapea (ca pe jos tot tarasul e mai rapid) mai ales in apropierea lucrurilor de interes maxim (laptop, tastatura etc) si apoi la ridicat in picioare cu rapiditate, ori-pe-unde se poate, dar mai ales pe marginea masutei unde spera ca va gasi fie un laptop sau o tastatura sau macar un mouse ratacit. Sau pe aiurea:

(10 luni si 22 zile)


Intr-o saptamana a ajuns la performante :)




In continuare, inchisul si deschisul unei usi e hotspot, mai ales de cand a descoperit ca inafara de cea de sub tv si cea de la dormitor, ar mai fi si altele, in special cele mari de la balcon, jucariile sunt cam la fel de neinteresante, cartile sunt bune doar de mancat, afara totul e acaparator, in casa pasionanta e explorarea locurilor si gustatul obiectelor, dintii sunt tot 6, kilele 10, centimetrii necunoscuti...

Si pasiunea mea pentru el in crestere :X

btemplates

0 comments:

Trimiteți un comentariu