Pages

loc de varsat frustrari si diverse...

Reiau un subiect din draft, abandonat la vremea respectiva ca probabil nu stransesem destule injuraturi sau ceva... subiect in care ziceam:
As strange de gat oamenii care alearga pe trecerea de pietoni. Mi se par cei mai periculosi participanti la trafic.
Ma enerveaza bumper-ele contra vitezei din curtea fabricii unde muncesc. Care nu te fac sa incetinesti, doar iti strica masina (sunt unele cu o curba neobisnuita...).
Ma deranjeaza aia care s-au apucat de metrou fix la Razoare si i-au facut pe politisti sa creeze o sosea "noua" printre garduri de plastic, o sosea cu 4 benzi pe care toti cei care vin pe dreapta au nevoie sa ajunga pe stanga si invers. Cedeaza celui din dreapta se aplica aleatoriu; cateodata se aplica si regulile fostului giratoriu. Din pacate nu stii nici cine nici cand aplica. Sansele sa lovesti masina sunt enorme, de alea de a fi injurat sau sa injuri tu nu mai zic, ca-s de 100%.
Nu pot suferi oamenii care povestesc lucruri despre copilul din dotare folosind incontinuu persoana I plural. Poate unele formulari sunt neutre si nederanjante, de genul suntem necajiti, suntem obositi. Sau: de azi mancam para pisata. Poate mananca si mama alaturi de copil. Poate. Insa cum suna: de o saptamana facem kk la olita? Adica cine noi?? A reusit parintele sa faca kk la olita? Oau, felicitari si la mai mare!

Plus cele de saptamana asta:
- au sunat colegii de serviciu la 112 pentru ambulanta - i se facuse rau unei fete. Dupa jumatate de ora au sunat sa intrebe daca mai vine ambulanta sau sa luam una din masinile din curtea fabricii sa dam o fuga la spital. Operatoarea de la 112 s-a ratoit la cea care a sunat si in final i-a inchis apelul in nas.
- am incercat sa sun la OPC sa intreb unde se reclama institutiile de genul asta ca stiu ca au regim separat. Primul hit pe google la cautarea 'reclamatii OPC' nu e asa cum te-ai astepta cel cu reclamatii OPC, ci http://consumatoreuropean.ro/informatii-si-ajutor/?gclid=CIzD_IP33rECFUoYzQodeyUAZg#itemss . Aaaa, informatii si ajutor, consumator european, nici ca se putea sa nimeresc mai bine, mi-am frecat eu manutele fericita. Ca doar nu vroia sa reclam nimic, ci doar sa aflu locul bun unde sa reclam nesimtita de la 112. Aici imi raspunde o cucoana care imi comunica suav ca ei ofera, da, consultanta si informatii, dar doar membrilor. WTF?! O intreb unde naiba scrie, ca de unde am luat eu telefonul scrie asa: "ANPCPPS Romania – InfoCons este o organizaţie non-guvernamentală şi oferă consiliere gratuită şi informare consumatorilor." Eu ce sunt? nu sunt consumator? In fine, ii explic cum ne-am pierdut amandoua cateva minute din existenta degeaba si cum doar factura de telefon a fost castigata dupa afacerea asta si caut mai departe, dau peste site-ul ANPC si sun, nu, nu la tel verde pentru ca nu am romtelecom! Mi se pare inadmisibil ca in 2012 sa poti suna la un tel verde doar daca ai romtelecom (ugh ce injuraturi imi vin... x( ). Sun la numarul pentru relatii cu publicul. Nu raspunde nimeni. Nu ma prea asteptam, dar in fine, cedez si plec prin firma sa gasesc o linie de romtelecom. Sun la telverde. Nu mi-a raspuns nimeni la 3 apeluri intr-o zi de miercuri la ora 3 dupa amiaza. Am abandonat.
Dar totusi, unde reclami OPC-ul ca nu raspunde la linia de reclamatii!?!?!
Cei de pe ambulanta au venit dupa 40 de minute si ne-au spus ca ei au primit apelul cu 10 minute in urma. Refuz sa aflu detalii.
Joi a trimis mama o scrisoare prioripost catre Bucuresti, care trebuia sa ajunga a doua zi la 10 dimineata. Desi oficiul postal din Bucuresti a confirmat telefonic ca scrisoarea va fi la ei vineri la 10, la acea ora scrisoarea era la Iasi. La 4 dupa amiaza era la Brasov. Hm, mai incercati dvs. luni dimineata...
As vrea macar un singur motiv sa nu-mi iau lumea in cap. Acum.


btemplates

6 comments:

magda spunea...

Vreau si eu loc de varsat frustari si co. :)
:*

Monis spunea...

you are so invited :)
Probleme pe litoralul romanesc? :D


kiss!

Raluca spunea...

Da, si eu vreau sa stiu unde pot sa reclam OPC-ul :)))). Tragi-comic... In urma cu cativa ani am cumparat de la un magazin ceva chestii varsate, si erau pline de molii-viermi inauntru. Am mers la OPC, unde m-au tinut vreo 2 ore si m-au chestionat mai ceva ca la politie, dar nu ca sa afle de unde am luat produsele, ci invinuindu-ma ca eu vreau sa le fac rau celor de la magazin, isi puneau intrebarea cum am bagat molii inauntru... De atunci eu nu ma bazez pe aceasta institutie.

La doamna cu ambulanta insa nu ma asteptam, e foarte ingrijorator. Eu care imi doresc sa ajungem ca in filme, ca daca formam 112 si nu putem spune nimic de bolnavi sau raniti ce suntem, ambulanta sa vada de unde e apelul si sa vina sa ne salveze. Of... Oricum de cand sunt toate impreuna la 112 si nu mai e salvarea separat, poti sa mori cu ei la telefon. In 2009 am avut o problema cu maica-mea, a cazut de pe scaun (sau scara, nu mai tin minte) foarte rau, era in picioare si a dat cu capul si de un perete si jos. Si eu gravida nu am indraznit s-o misc inainte sa sun la salvare sa-i intreb pe aia ce sa verific daca nu si-a rupt gatul. Nu se putea ridica, eu nu o puteam ridica. A trebuit sa-i explic toata situatia la doamna de la 112, inclusiv cum ma cheama pe mine, datele mele, cine sunt eu in raport cu bolnavul, prostii. Ca apoi sa ajunga la concluzia ca am nevoie de salvare, nu de pompieri, politie, si sa imi faca legatura la alta operatoare de la urgenta, la care a trebuit iar vreo 10 minute sa-i explic totul. Daca era doar mama mea singura, ar fi putut sta 20 de minute la telefon sa le povesteasca? Si un bolnav grav sta atat cu ei la telefon? Si apoi mai asteapta ambulanta inca alte 20 de minute, cand spitalul e la 5 minute cu masina de noi? Doamne fereste sa ajungem pe mana lor.

Monis spunea...

f tare. si de fapt, cum ai pus tu moliile inauntru?!? :))

cu 112 no comment. sper sa mor repede si linistita.

Ralu' spunea...

Cand gasesti motivul ala...impartaseste-l :)

Monis spunea...

Sper sa-l gasesc. Si daca da, o sa-l impartasesc cu siguranta. Desi mai probabil mi se pare sa ajung sa impartasesc cele x motive pentru care esti mai fericit in alta parte decat in Ro...

Trimiteți un comentariu