Pages

de toate adunate

N-am mai prins de mult cateva minute linistite sa apuc sa mai scriu si eu despre kupil pe blog. Na, asta e, mai vorbesc si prin poze :D.



Daca ar fi vreme ca cea din ultimele doua saptamani cam 4-5 luni pe an in Bucuresti, s-ar civiliza si aici traficul. De cand cu vremea asta, brusc nimeni nu se mai grabeste nicaieri, toata lumea are rabdare sa mearga cu 20 la ora fara sa stea proptit in claxon, putini viteji se mai arunca sa-ti taie fata, toata lumea pastreaza distanta, pietonii au mai renuntat la obiceiul de a trece oricand pe oriunde si chiar intorc capul sa se asigure. Daca ar exista si locuri de parcare destule si curatate de zapada, as putea spune ca este vremea ideala pentru soferit :D. Ah, da, ideala pentru soferit prin oras pe oriunde, exceptand sectorul lui Vanghelie. Luni seara, dupa un we plin de ninsoare urmata de ger, nu puteai porni de pe loc si nu puteai opri in sectorul 5. In rest se circula minunat :D.
Intre timp, de cand strazile s-au mai curatat putin, au reiesit in strada si soferii teribili. Eh, ei sa fie sanatosi :D.



N-am prea comentat la adresa vremii ca sunt plictisita si agasata de toata lumea care se plange incontinuu de cat de urat este, cat ninge, cat e de frig, cat e de ud etc etc. dupa care o schimba in cat de mult ploua sau cat e de cald si o tin asa tot anul. Inteleg ca e plictisitor pentru unii sa fie intr-un fel sau altul, dar sa vorbesti intr-una despre vreme injurand-o mi se pare innebunitor. Acu' e drept ca e o iarna grea si parca mi-a ajuns si mie si mai ales Iulianului, care nu a mai ajuns nici la gradinita (ca a fost si racit si nici nu vad cum ar fi ajuns la pranz acasa jos prin viscolul din ultimele zile) si nici pe afara nu a mai iesit. Abia astept sa ne reluam plimbarile, chiar daca vor fi doar de weekend. Norocul lui si al meu ca au ajuns bunicii la timp la noi si nu i-a prins zapada pe drum. Asa ca au toti 3 companie la vremea asta de iarna.





Desi nu mai departe decat luna trecuta Santiago folosea olita doar in calitate de cowboy, in mod uimitor, acum 2 saptamani a inceput s-o foloseasca corect si fara accidente. Yeeeeiii!
In rest, vorbeste mult si amuzant si e un simpatic, cum a fost mereu.

Am nevoie de mai mult timp cu copilul. Si de mai mult timp. Punct. Undeva sunt niste scurgeri care trebuie identificate. Sarind peste aia cu serviciul ofc :D.

Ma gandesc sa renunt la statul pe net.
Asta presupune sa renunt la prietenii virtuali de pe forum. Greu.
Sa renunt la blog. Nu vreau. Inca.
Sa renunt la citit blogurile altora. Da, curatenie in Reader, raman numai cu ce citesc cu mare mare placere.
Sa sterg contul de FB. Hihihi, asta chiar o s-o fac. Mai aman momentul pentru a-l savura. Insa de aici nu voi economisi prea mult timp pentru ca pe FB nu stau.
De cand tot scriu la postul asta, mi-am sters contul de Google+. Cel mai tare a fost cand m-a intrebat la sfarsit de ce-l parasesc, care este motivul. Si mi-am dat seama ca nu am timp sa motivez. Nu vreau sa mai am timp pentru asa ceva. Cool!

btemplates

6 comments:

g.cojocaru spunea...

:) Curatenia in reader. da!! trebuie sa o fac si eu. :) Sincer... pe mine ma bucura aceste mici "lupte" pentru recastigarea independentei fata de internet. :)
Felicitari lui Iulian pentru progrese!

Monis spunea...

G, iti spun un secret fara sa dau nume. Acum cateva luni am sters din reader un singur blog si brusc s-a facut foarte liniste la mine in lecturi :D:D:D.
Bafta si tie si multumesc!

Anonim spunea...

Cât mă bucur că ați rezolvat "operațiunea olița"... Și la noi a fost foarte ușor când am înțeles că nu ne grăbim nicăieri. :)
Cu drag, Anca

Monis spunea...

Merci Anca. Desi nu aveam nici o apasare obiectiva, totusi am simtit o mare usurare cand a reusit cu olita :).
Salutari!

Liliana Moise spunea...

Monis, parca as fi scris eu acest post. M-am regasit in el 99,99%. Exact aceleasi lucruri despre copil, exact acelasi lucru despre vreme, exact acelasi lucru despre timp! Si despre olita...
Eu nu mi-am propus o curatenie pe google reader deocamdata. Dar recunosc ca citesc atunci cand pot, pe apucate, de multe ori as vrea sa spun 2-3 cuvintele si...n-am timp.

Ideea de baza e ca-l pup pe Santi cu mare drag!

Monis spunea...

Lili, pupici back Parlamentarului. Am citit acum la voi, chiar ca e potriveala mare la baieti \m/. Baboooo :*

Trimiteți un comentariu