Pages

de pe deal

Mare mare reusita pe 2012: am schiat. Am avut cateva momente de recadere in copilaria petrecuta pe partie, am revazut cu ochii mintii cum eram acum - OMG! - 30 de ani, cum arata partia atunci si oraselul mic si infrigurat. Schiez la fel de prost si acum, dar ce conteaza? Conteaza clipele de liniste din varful dealului, fasaitul linistit al zapezii in coada schiului, arsura aerului rece pe obraz, senzatia de libertate. Si trag mare speranta ca la anul voi impartasi toate astea cu Santiago :)










Sa-mi fie de bine! Sa ne fie bine!

btemplates

8 comments:

g.cojocaru spunea...

Bravo! Lan cat mai multe coborari in siguranta!
La multi ani!

Monis spunea...

Multumesc. La multi ani!!

magda spunea...

La multi ani !

Monis spunea...

La multi ani Magda!

Anonim spunea...

Felicitari :)
Eu n-am schiat niciodata dar cred ca e un sentiment grozav

Monis spunea...

Hapi, este. Si da dependenta dupa primele utilizari. La cat de calatoare esti, e pacat sa nu incerci, cine stie pe unde ajungi si te poti manifesta prin varfuri de munte.... Ah sau pe plaja :D http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ski_Dubai_Slope.jpg

Anonim spunea...

Monis, nu ma atrage muntele, zapada- adica imi dau seama ca trebuie sa fie grozav sa schiezi dar asta nu inseamna ca-mi si doresc s-o fac
Mai bine as petrece o zi intr-un parc de distractii pt adrenalina fara sa rabd frig. Sunt cea mai friguroasa fiinta din lume, belive me ;)

Monis spunea...

mda, in cazul asta e f greu sa te apuci. si mie mi-e sila adesea sa ma pornesc, ca mi-e frig, ca nu-mi place sa stau zgribulita, ca e greu sa fac efort :P, dar dupa ce reusesc ma simt foarte bine :)

Trimiteți un comentariu