Pages

sfarsit de vara

Ca si anul trecut, am crezut ca pe 5 august a fost ultimul we la mare. Ei bine, printr-o intamplare, am ajuns si we asta. Era grozava vremea si apa si soarele si totul era fix potrivit sa te simti super. 2/3 dintre noi s-au si simtit. 1/3 (za head of za family) a stat si a zacut in camera cu un fel tulburare stomacala, dar pana si el a iesit duminica putin la soare.

Santiago a fost extrem de incantat ca am mers iar la plaja si a vrut mereu in apa, doar ca marea era putin agitata de la vant, asa ca am intrat doar duminica aproape de mal, caci apa se adancea brusc si riscam sa ne luam valuri peste cap.
Nu incetez sa ma minunez cat de tare ii place la mare, cum se joaca in nisip si cum topaie in apa de la mal, fata de anul trecut cand era complet crizat in prezenta nisipului. Si la fel, cat de simplu e cu un copil care nu mai are crizele de anul trecut. Cred ca (si) de asta exista varstele cu crize la copii, ca atunci cand dispar sa te bucuri din plin de relatia calma cu copilul :D, ca daca ar fi mereu linistit nu ai aprecia asta la justa valoare :D:D.

Bineinteles ca Bulgaria that I love a prezentat ca de obicei o plaja nesfarsita, fara de oameni, plina doar de randunele de mare.Si avem si dovada ca in marea noastra neagra exista delfini. Din pacate dovada ca exista delfini care mor....


btemplates

2 comments:

Anonim spunea...

Parca nu ar fi marea neagra!
Foarte frumoasa plaja

Monis spunea...

Nici nu e. Bulgarii au o mare doar a lor. :D

Trimiteți un comentariu