Pages

3 comments

music addictive

Piesa preferata a lui Santiago este



Pentru 4 ani jumate are gusturi impecabile.

1 comments

first public speech


0 comments

ocupatie de vreme rece

De multe ori mi-am amintit cum am petrecut 8 adulti, aproape o zi intreaga din cele 5 (putine) cat am stat in Amsterdam la Nemo. Si ne-am mai fi jucat mult si bine pe acolo daca nu am mai fi avut de facut atat de multe lucruri in restul zilelor...



Si m-am gandit tot de atatea ori cat de sarac este acest oras in ceea ce priveste locurile unde poti sa mergi sa experimentezi ceva.
Am fost nu de mult la Futurotextiles, o expozitie unde da, in primele 2 sali am avut voie sa punem mana pe cateva materiale facute din cele mai neobisnuite chestii, gen lapte, cafea, vin sau bazalt, in schimb in salile urmatoare am fost admomestati (noi adultii) in cel mai comunist mod cu putinta, cand am pus mana pe un exponat de catre curator cu intrebarea 'unde am ajunge daca toata lumea ar pune mana...'.





Asa ca imediat ce am auzit ca un muzeu interactiv a aparut nu departe de noi, ne-am prezentat sa vedem care-i treaba. Oraselul Cunoasterii. Merge. Pentru un copil de 4 ani, 2 ore au fost la limita si a rabdarii lui, si a rabdarii noastre, si a lucrurilor de facut pe acolo. Preturile sunt pe site, ca si adresa si programul de lucru.